Underviserne

Mød underviserne

 

Vi er et team af specialister og erfarne ledere, så vi kan koble teorier og modeller sammen med praktiske eksempler fra vores egen hverdag.

Vi har på dette forløb indgået et samarbejde med Livkom og deres dygtige konsulenter i livsberigende (ikke-voldelig) kommunikation, også kaldet girafsprog.

 

Vibeke Nørly er primær underviser på dette forløb og er den lærer, der fører holdet til eksamen. De øvrige undervisere bidrager til træningsdagene, m.m.

 

 

Vibeke Nørly

 

Vibeke har mere end 20 års erfaring inden for HR, ledelse, m.m. og en baggrund som cand.ling.merc. i engelsk.

 

Vibeke har været selvstændig siden 2005 inden for HR, og har undervist, rådgivet og holdt foredrag for såvel virksomheder som private.

 

Med fingeren på pulsen med nye tendenser inden for ledelse og EQ, brænder Vibeke for ledelse med fokus på det hele menneske og en coachende tilgang til såvel konfliktløsning som motivation af teams.

Jesper Nørly

 

Jesper er oprindeligt uddannet civilingeniør, og har en lang karriere bag sig som leder, senest som adm. direktør.

 

Derudover har Jesper været selvstændig i sin egen virksomhed siden 2005, hvor han bl.a. har ageret som interim manager i forskellige virksomheder.

 

Jesper har løbende videreuddannet sig inden for ledelse, og interesserer sig især for strategiudvikling.

 

Carl Plessner

 

Carl er certificeret træner i Non-Violent Communication, uddannet tonemester fra den danske filmskole, og har en bachelor i social-videnskab og pædagogik & uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet.

 

Han underviser og holder foredrag i konfliktløsning, relations-genoprettende mediation, og Non-Violent Communication, og arbejder både i Danmark, Norge, Indien og Israel/Palæstina.

 

Carl brænder for at støtte parter i konflikt til at finde løsninger som alle er tilfredse med.

Kirsten Kristensen

 

Kirsten er CNVC certificeret træner i Ikkevoldelig kommunikation og har 20 års erfaring som konsulent og familierådgiver. Hun underviser i IVK på 1-årige og 2-årige træningsforløb, samt ved familie sommerlejre både i Danmark og Tyskland.

 

Kirsten holder kurser i mange andre lande og har flere gange været træner på CNVC’s International Intensive Trainings (IIT)

 

Endelig arbejder hun i skoler og har lavet en film om, hvordan IVK kan bidrage til trivsel i skolen.

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

Vil du vide mere?