Underviserne

Underviserne

 

Vi er et team af specialister og erfarne iværksætter, så vi kan koble teorier og modeller sammen med praktiske eksempler fra vores egen hverdag.

 

Du kan her se de primære undervisere på uddannelsen, der på skift fører holdene op til eksamen, og i øvrigt så vidt muligt altid deltager i alle moduler.

 

 

Det er en stor fordel for dig som kursist, at du hele tiden kan få sparring fra både en mandlig og kvindelig iværksætter, der begge er meget erfarne og samtidig har meget forskellige tilgange til forretningsudvikling.

 

Vibeke Nørly

 

Vibeke har mere end 20 års erfaring inden for HR, ledelse, m.m. og en baggrund som cand.ling.merc. i engelsk.

 

Vibeke sprang første gang ud som selvstændig i 1988 og har været selvstændig siden 2005 inden for HR, m.m. Hun har undervist, rådgivet og holdt foredrag for såvel virksomheder som private, er forfatter og har udgivet et par bøger.

 

Med fingeren på pulsen og en innovativ tilgang til forskellige virskomheders udfordringer, er Vibeke en virkelig kapacitet. Hun brænder for iværksætteri med entusiasme og engagement.

 

Jesper Nørly

 

Jesper er oprindeligt uddannet civilingeniør, og har en lang karriere bag sig som leder, senest som adm. direktør.

 

Derudover har Jesper været selvstændig i sin egen virksomhed siden 2005, hvor han bl.a. har ageret som interim manager (adm. direktør) i forskellige virksomheder.

 

Jesper elsker at være iværksætter og er en fantastissparringspartner, når det gælder strategi- og forretningsudvikling.

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

Vil du vide mere?