Indtag chefstolen i DIT LIV!

 

Indtag chefstolen i DIT LIV

I forbindelse med Vibeke Nørly's udgivelse af bøgerne i serien "Indtag chefstolen i DIT LIV" kommer Vibeke ind på emner, som vedrører de fleste af os.

 

Hendes varme og oprigtighed når ud til alle tilhørere. Få en masse gode pointer, historier og gode råd med dig hjem og ikke mindst en masse stof til eftertanke!

 

 

Tag ansvar for dig selv og dit liv

Kom til et spændende, personligt og intenst foredrag, hvor du kan høre om Vibeke Nørly's tilgang til livet og hvordan hun holder fast i et positivt livssyn på trods af et liv i smerter.

Vibeke Nørly bruger meget tid på at rådgive og undervise andre i at tage ansvar for deres eget liv. For netop det at hjælpe andre og lære folk at tage udgangspunkt i, hvor de nu engang ér i livet, ligger hende meget på sinde.

"Jeg vil gerne inspirere andre til at gøre noget. Nogle gange kan selv helt små ændringer medføre store forandringer til det bedre. Vi skal beslutte os for at komme videre og gøre noget - og pytte på om det lykkes. Bare det at gøre noget, giver energi."

 

Du har også mulighed for at få Vibekes input til dine egne problemstillinger.

 

 

Referencer:

 

F.eks. BogForum, BellaCenter, Symbion Science Park, Krifa, InspiMotion, mfl.

 

 

Se hele artiklen fra Helsingør Dagblad her:

Læberne er dybrøde, og det sølvgrå, korte hår matcher kjolen og ørenringene. Smilet er stort, da 48-årige Vibeke Nørly fra Espergærde træder ind på Helsingør Dagblad, og man fornemmer med det samme, at der er tale om en kvinde med karisma.

Men når man ser hende i øjnene og lytter til hendes historie, opdager man hurtigt, at hun gemmer på en skæbne, som lurer selv i hverdagens små gøremål. For nok udstråler Vibeke Nørly autoritet og selvtillid, men hun kæmper. Hun kæmper hver dag.

- Jeg har prøvet mere end de fleste, og jeg ved virkelig, hvad det handler om, når man taler om at komme videre med sit liv, fortæller Vibeke Nørly, der blandt andet har været udsat for flere bilulykker, hvoraf det ene resulterede i en ufrivillig abort.

Men trods utallige forhindringer på vejen, har Vibeke Nørly formået at bevare optimismen selv i de mørkeste tider, og det har nu resulteret i hendes første bog.

»Indtag chefstolen i DIT LIV - Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide« handler om at komme gennem sommerferien med familien, uden at det ender i skilsmisse, men derimod med fornyet energi og mod, når man vender tilbage på arbejdspladsen.

Og selvom der er fokus på sommerferien, kan den bruges året rundt.

- Jeg har givet den titlen 'Indtag chefstolen i DIT LIV', fordi man selv skal sætte sig og tage ansvar for sit liv. Hvis der sidder en anden i din stol, skal de væk. Det kan være dit barn eller en sygdom, der bestemmer over dit liv, og det nytter bare ikke noget. Det skal være dig selv, der sidder der. Jeg sidder i min egen stol, og nu vil jeg hjælpe andre til at opnå det samme, fortæller Vibeke Nørly.

Invalid efter fald

Vibeke Nørly ved om nogen, hvordan det er, når sygdom og ulykker forsøger at indtage chefstolen. Tilbage i februar 2004 tog hendes liv en noget uventet drejning. Vibeke Nørly var få dage forinden fyldt 40 år, og hun stod over for en romantisk rejse til Paris sammen med sin mand. Men som det venlige menneske hun er, tilbød hun sin assistance på den daværende arbejdsplads DBU, selvom ugen egentlig stod på vinterferie. Det skulle hun dog aldrig have gjort.

- Jeg havde lige været på første sal for at hente et glas vand, da jeg glider på trappen. Jeg falder og tager hele turen ned, og det ender med, at mine hofter forskubber sig tre centimeter, min ene skulder bliver trykket flad, og min albue og håndled i højre arm går af led.

Vibeke Nørly blev imidlertid hurtigt sendt hjem fra hospitalet med beskeden om at hun ville komme sig. Men det gjorde hun ikke, og i dag - otte år efter - er hun stadig hårdt mærket efter faldet.

 

Det positive sejrer

- Jeg har konstant hovedpine og ondt i ryggen, og mange af de ting, som folk tager for givet, kan jeg ikke. Jeg kan ikke gøre rent, lukke min BH, vaske mit hår ordentligt eller gå ret langt, uden at jeg er fuldstændig færdig, fortæller Vibeke Nørly, som før sin ulykke var en ivrig sportsudøver.

Når man går fra at være en aktiv og ambitøs karrierekvinde til pludselig at være invalid og have en arbejdsuge på 20 timer, kan verden let ramle sammen, og for Vibeke Nørly har de sidste otte år også budt på adskillige nedture.

- Det er klart, at det er svært, og jeg har bestemt også mine dage, hvor jeg bare har lyst til at køre ud over en bro. Alt kan virke uoverskueligt og hårdt. I de perioder, hvor jeg har det værst, kan jeg mærke depressionen stå og banke på, men jeg har lært mig selv at holde fast i de små glæder i hverdagen, fortæller Vibeke Nørly og tilføjer, at hun dog stadig ikke har lært at acceptere sin situation helt endnu. Og selvom hver dag byder på smerter og udfordringer for Vibeke Nørly, har hun gennem de seneste otte år stadig dyrket sin karriere.

For det er tydeligt, at hun stortrives med at arbejde, og det kan være svært at slippe, når man har en baggrund med over 20 års erfaring med HR, personaleledelse, rekruttering, salg og marketing, der har fyldt meget ved siden af familielivet.

Derfor har Vibeke Nørly blandt andet startet sit eget firma Inspimotion, hvor hun bruger meget tid på at rådgive og undervise andre i at tage ansvar for deres eget liv. For netop det at hjælpe andre og lære folk at tage udgangspunkt i, hvor de nu engang ér i livet, ligger hende meget på sinde.

- Jeg vil gerne inspirere andre til at gøre noget. Det nytter ikke, at man sidder fast, hvis tingene er forfærdelige. Vi skal beslutte os for at komme videre og gøre noget - lige meget om det lykkedes. Bare det at gøre noget, giver energi. Og det er netop, hvad Vibeke Nørly selv har gjort. De sidste to-tre måneder har hun været igennem en af sine nedture. Men på trods af dette, har hun alligevel formået at finde energi og overskud til at skrive sin første bog, der udkom den 28. juni.

Og fra ideen opstod til bogen udkom, gik der nøjagtig 17 dage. 17 dage, som også resulterede i, at Vibeke Nørly startede sit eget forlag.

- Det har været en fantastisk proces, og jeg er meget glad for resultatet, og det vigtigste er, hvis jeg kan hjælpe andre til at få det bedre. Jeg havde meget på hjerte, da jeg skrev bogen, og det har jeg stadig, fortæller Vibeke Nørly, der er i fuld gang med at skrive flere bøger. I løbet af de næste 14 dage udkommer »Indtag chefstolen i DIT LIV - Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide« også som e-bog og lydbog.

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion