Se flere foredrag

Diverse foredrag

 

 

Start fra scratch, eller køb en virksomhed

 

Foredrag for iværksættere og andre interesserede - om praktiske erfaringer og overvejelser i forbindelse med start af virksomhed - start helt fra scratch, eller køb en eksisterende virksomhed, f.eks. i forbindelse med generationsskifte, om vores vej til succes.

F.eks. Erhvervscentret Helsingør, mfl.

 

Kys eller bekrig finanskrisen

 

Foredrag om den nye markedsplads, vi opererer på efter Finanskrisen. Hvordan networking og relationsopbygning kan give nye salgsmuligheder.

F.eks. Vejle, Odense, Roskilde og rigtig mange gange i Københavnsområdet

Ledelse med knus

 

Hvordan kan man skabe en virksomhedskultur, hvor det føles helt naturligt at give sine medarbejdere og kolleger et knus, hver eneste gang man møder på arbejde? Hør om alle de fordele det kan give, hvilke udfordringer det kan give, og ikke mindst hvilke resultater det kan give på bundlinien.

F.eks. i Ringsted i forbindelse med ledelseskursus

 

 

Mit liv – mit valg

 

Foredrag om at komme tilbage til et positivt livssyn og livsindhold efter en invaliderende arbejdsulykke, mit liv - mit valg.

F.eks. Forum, København, til Iværk & Vækst, SOR Optimisterne, Frederiksberg, mfl.

Hvordan kan du som ledig benytte Vikarbureauerne?

 

Gode råd og tips til ledige om hvordan vikarbureauerne kan hjælpe dig til at at finde nyt job. Hvordan kvalificerer du dig? Hvilke muligheder for jobs er der? Hvordan bliver du aflønnet som vikar? Hvad med dagpengeretten? Hvad er mulighederne for fast job af denne vej?

På Jobcentre, i A-kasser samt hos andre aktører over hele Sjælland

Tilbage på job efter fyring

 

Tillykke - du er blevet fyret! Når først choket har fortaget sig, er der masser af muligheder for at komme tilbage på job efter en fyring. Det er muligvis den bedste gave, du i dit liv har fået, fordi det giver dig muligheden for at skifte spor. Få inspiration til hvordan du kan få gejsten tilbage og hvordan du finder vej til et nyt job.

På Jobcentre, i A-kasser samt hos andre aktører over hele Sjælland

Tilbage på job efter sygdom eller ulykke

 

Til forskel fra en fyring, står den syge/invaliderede person ofte tilbage med varige mén. Det skal man selvfølgelig lige have tid til at bearbejde, men når først choket har fortaget sig og man har fundet sit nye ståsted i livet, så er der masser af muligheder for at komme tilbage på job. Formentlig er du nødt til at skifte spor, med mindre du kan komme tilbage til samme arbejdsplads i et skånejob, eller lign. Få inspiration til hvordan du kan få gejsten tilbage og hvordan du finder vej til et nyt job, der passer til dig nu.

På Jobcentre, i A-kasser samt hos andre aktører over hele Sjælland

50+ ... Og hvad så!?!

 

Mænd og kvinder i deres bedste alder - eller hvordan ser det ud på arbejdsmarkedet nu? Hvilke muligheder har mennesker i denne aldersgruppe, som gerne vil fortsætte med en erhvervsaktiv karriere? Hvilke signaler er det vigtigt at sende? Hvordan gør man sig "lækker" for kommende arbejdsgivere? Hvad skal man lægge vægt på? Og hvad skal du helst undgå at gøre? Få masser af konkrete eksempler og gode råd til dine sidste 20 år på arbejdsmarkedet - samt bud på, hvordan du får mest ud af dit otium efterfølgende.

F.eks. Senior Erhverv Odense

Rekruttering til Rotary

 

Hvordan kan vi tiltrække nye medlemmer til Rotary og samtidig fastholde vores mange eksisterende medlemmer?

Rotary-klubber flere steder på Sjælland

 

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion