2012

2012

 

 

Organisatorisk Kompetence Udvikling

Samarbejde indgået i december 2012

Vi har indgået et strategisk samarbejde med netværket - Organisatorisk Kompetence Udvikling. Vi udbyder i fælles-skab lederuddannelser, som involverer organisationen og derfor også kan bruges i praksis, når de studerende kommer hjem i virksomheden.

Uddannelsen er kompetencegivende på akademi niveau og opbygget i valgfrie moduler. Giver 10 ECTS points.

 

Mød os på BogForum i BellaCenter

BogForum finder sted 9.-11. november 2012

Vi deltager for første gang på BogForum, der i år afholdes i BellaCenter. Det glæder vi os meget til.

Udover at præsentere vores bøger, e-bøger, mm., har vi valgt at tilbyde gratis sessions på standen, hvor besøgende kan sætte sig i Chefstolen og få sparring på deres personlige udfordringer - præcis som Vibeke Nørly ønsker at gøre det med sine bøger. Se programmet her.

Derudover kan Vibeke Nørly opleves på BellaScenen fredag den 9. november kl. 16.30-16.55, hvor hun vil fortælle om sin bogserie - Indtag chefstolen i DIT LIV!

Endelig serverer vi på standen en smagsprøve fra vores nye kogebog - "Rig på fibre og vitaminer - en kogebog for fattigrøve."

 

"Go Global" og "Fra idé til forretning"

Vibeke Nørly rådgav 12 iværksættere på Iværk&Vækst 2012

En af iværksætterne skrev bagefter i en mail til Vibeke:

"Kære Vibeke, Tak for sidst! Som jeg nævnte for dig allerede på "Iværk&Vækst" i weekenden - var du for mig denne messes highlight - den ene af mine 3 stjernestunder på messen."

 

Det er jo altid skønt med positive tilbagemeldinger. Vibeke selv nød de 12x20 minutter i selskab med de innovative iværksættere, hvoraf flere kom hen forbi vores stand senere for at få endnu flere gode råd.

Indtag chefstolen i DIT LIV - Som IVÆRKSÆTTER

Vibeke Nørly's nye bog blev lanceret på Iværk&Vækst

Boost dig selv og din virksomhed!

Bogen er baseret på Vibeke Nørlys egne erfaringer som iværksætter, samt hendes erfaringer som rådgiver af såvel iværksættere som etablerede virksomheder.

Udgangspunktet er Vibekes populære kursus: "Kickstart dig selv og din virksomhed", der via 12 moduler kommer 360° rundt om dig som person - og din virksomhed.

Vibeke baggrund for at skrive bogen er over 20 års erfaring med HR, personaleledelse og rekruttering, salg, marketing, networking, samt mere end otte års erfaring som iværk-sætter og virksomhedsejer med såvel rekordvækst som krisehåndtering.

 

 

Kvinder på toppen

Vibeke Nørly, Soulaima Gourani, m.fl.

Fin omtale på Arnold Busck:

 

"Indtag chefstolen i DIT LIV - Som Iværksætter" af Vibeke Nørly, "Tag magten over din karriere" af Soulaima Gourani, "Kvinde, kend din karriere" af Inge Berneke, "Håndbog for karrierekvinder" af Sanne Udsen, Stina Vrang Elias, "Så søg det job og få det" af Birgitte Baadegaard.

 

 

 

Som iværksætter - det idelle bogkøb!

Arnold Busck Nyhedsbrev 11. september 2012

Hvis man ønsker at gå i Jesper Buchs fodspor, er Vibeke Nørlys bog ”Indtag chefstolen i dit liv – som iværksætter.” det ideelle bogkøb. Her gives gode råd og vejledning om alt, der vedrører iværksætteri.

Rikke Nørdum Sonne, Online chef

 

Mød os på Iværk&Vækst 2012

Mød InspiMotion i Øksnehallen den 14.-15. september

Lige som sidste år deltager InspiMotion på Iværk&Vækst messen. Denne gang på stand nr. 137, der er placeret lige i krydsfeltet mellem Innovation&Kreativitet og Networking - et sted, hvor vi har det som en fisk i vandet.

Vibeke Nørly skal igen i år være rådgiver, hvilket hun ser meget frem til.

 

 

Omtale i Nyhedsbrev: Lad feriens overskud boble

En varm og meget personlig bog – den er vedkommende, ærlig og let tilgængelig. LÆS den nu - mens du stadig har sand og ferie imellem tæerne.

Vibeke Nørly har skrevet en sjov og let læst bog om, hvordan du selv kan forme din ferie, så energi og overskud rækker langt længere end uge 36. Bogen får dig til at tænke i det hele menneske og i at vi er ikke noget uden vores relationer… godt tænkt, godt formuleret. Se hele omtalen her.

Hanne Biehl Laursen, Bibliotikar, BookBibliotikaren.dk

 

Omtale i Helsingør Dagblad

''Min sygdom skal ikke styre mit liv''

Selv om Vibeke Nørly kæmper med en invalideret krop, har sygdom ikke fået lov til at bestemme over hendes liv. Hun har derimod formået at bevare sit positive sind, og nu har hun skrevet sin første bog, som skal være med til at hjælpe andre til at tage styring over eget liv. Se hele artiklen her.

 

 

Arbejdsbog i 2 versioner - gratis og til salg

Arbejdsbog til "Indtag chefstolen i DIT LIV! Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide" er nu klar

Arbejdsbogen indeholder alle opgaverne fra paperback og e-bogsversionen af bogen. Den kan derfor benyttes af læsere, der gerne vil undgå at skrive i deres bog, men godt kan lide at skrive deres tanker ned i hånden, og e-bogslæsere, der gerne vil supplere deres elektroniske muligheder med den fysiske mulighed for at skrive deres tanker ned i Arbejdsbogen.

Faktisk kan der være mange gode grunde til at skrive i hånden, idet det har en effekt, jo flere gange vi skriver vores tanker og ønsker ned.

Læs meget mere om Arbejdsbogen her.

 

E-bog klar til salg

E-bogsversionen af "Indtag chefstolen i DIT LIV

Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide

E-bogen er nu klar til salg her på hjemmesiden, og i løbet af de næste 1-2 uger vil den komme til salg i de fleste online boghandler, samt i Ibooks, AppStore, Sony, mfl.

Bogen er tilrettet de elektroniske medier og har desuden fået et ekstra kapitel, der er målrettet netop brugen af E-bogslæsere.

Vibeke Nørly gennemgår de mange smarte muligheder, der er for noter, understregninger, mm. i E-bogslæserne.

Læs meget mere om e-bogen her.

Omtale i Nordsjælland

Indtag chefstolen i dit liv, Nordsjælland uge 29

Se hele omtalen her.

 

 

 

 

 

 

 

Omtale i City-Avisen

Kom sikkert igennem sommerferien, City-Avisen 9. juli

Kom tilbage efter ferien fyldt med energi og motivation, samtidig med et endnu bedre parforhold og glade børn.

Det er formålet med den nye bog: "Indtag chefstolen i DIT LIV,", der lige er sendt på gaden.

Bogen er fuld af gode råd til dig om dit helbred, parforhold, børn, familie, venner og job før, under og efter ferien!

Se hele omtalen her.

 

Vibeke Nørly med sit første bogeksemplar

"Indtag chefstolen i DIT LIV! Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide" udkom 28. juni

Det var en superglad og stolt forfatter, der tog imod gæsterne til bogreceptionen i Peder Skrams Gade: "Det er helt fantastisk at stå med sin første bog i hånden - trykt og klar til salg! Nu bliver det spændende at se, hvordan læserne og anmelderne tager imod den."

I forbindelse med at skrive bogen, oprettede hun tillige sit eget forlag - InspiMotion Publishers, der udgav bogen. "Med den titel skulle den jo ud før ferien, og det tror jeg simpelt hen ikke kunne lade sig gøre med andre forlag," sagde forfatteren, der på kun 17 dage skrev bogen, oprettede forlag, udgav bogen, holdt bogfest og fik den ud i de første butikker. Læs meget mere om bogen her.

 

 

Ny bog af Vibeke Nørly

"Indtag chefstolen i DIT LIV! Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide" udkommer 28. juni

Få ny energi og personlig gennemslagskraft! Brug sommeren til at få mere overskud i din hverdag. Få bedre relationer til parner, dine børn (hvis du har nogen), samt til din familie og venner.

Kom tilbage efter ferien fyldt med energi og motivation, samtidig med et endnu bedre parforhold og glade børn. Bogen er fuld af gode råd til dig om dit helbred, parforhold, børn, familie, venner og job før, under og efter ferien!

Bogen kan købes her på hjemmesiden, samt i boghandler landet over. Læs meget mere om bogen her.

 

Anthony Robbins - Unleash the power within

Maj 2012 i London

Verdens bedste resultatcoach vil fuld af energi holde os til ilden i 3½ dag. Det bliver en kæmpe oplevelse.

Jeg tager afsted med forventningen om at blive bekræftet i nogle overbevisninger og inspireret til nogle nye!

 

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

 

Vil du vide mere?