Krifa Podcast

Krifa Podcast

 

 

Indtag chefstolen i DIT LIV

 

Personligt lederskab er en efterspurgt kvalitet i erhvervslivet/på arbejdsmarkedet - så hvordan opnår du at blive chef i dit eget liv og hvilken effekt vil det få på din karriere og dine relationer?

 

 

Vibeke Nørly giver eksempler på redskaber og metoder, som du kan implementere i dit eget liv og dermed opnå større gennemslagskraft, flere resultater, større og smittende arbejdsglæde, som gøder jorden for en bedre karriere.

 

 

Vibeke Nørly's baggrund for at skrive serien "Indtag chefstolen i DIT LIV" er over 20 års erfaring med HR, personaleledelse og rekruttering, salg og marketing, samt mere end 8 års erfaring som iværksætter og virksomhedsejer med såvel rekordvækst som krisehåndtering.

 

Vibeke har nu virksomheden InspiMotion, hvor hun bla. underviser i akademifagene "Ledelse i praksis", "Iværksætteri i praksis" og "Coaching og konflikthåndtering. Hun er forfatter, blogger, foredragsholder og rådgiver.

 

Derudover er hun styrtet ned af en trappe, hvilket har invalideret hendes krop, men hun har med disse metoder lært sig at styre sit mindset og holde humøret højt. Det håber hun kan inspirere andre.

 

 

Denne podcast blev optaget fredag den 22. november, så følg med her, hvor vi vil give besked, så snart vi kender den officielle lanceringsdato. Det bliver formentlig i december eller januar måned.

 

 

 

Følg Krifa Podcast på iTunes og på www.krifapodcast.dk.

 

Her kan du lige nu finde popcasts af eksempelvis Lars Kolind, Soulaima Gourani, mfl.

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

 

Vil du vide mere?