Historie

Historie

Som Adm. Direktør for Dania Vikar & Rekruttering ApS oplevede Vibeke Nørly ofte den store glæde at flytte mennesker fra at være ulykkelige til at få gnist i øjnene igen.

 

Den 22. december 2008 besluttede hun derfor at stifte InspiMotion med det formål at inspirere andre til at få et bedre liv ved at få inspiration til at sætte bevægelse bag beslutningen - altså motion=handling.

Deraf navnet InspiMotion!

"Finanskrisen havde lagt en tung sky over landet, og mange havde svært ved at frigøre sig fra denne tyngde, se nye muligheder for job eller salg af deres varer/ydelser, ol.

"Jeg oplevede stor frustration blandt såvel vores kandidater, som kunder, samarbejdspartnere, mfl." fortæller hun.

 

"Jeg udviklede derfor mit "360-grader's udviklingsforløb på 12 moduler, som jeg kaldte og Kickstart dig selv og dit arbejdsliv", fortsætter hun.

 

"I starten kørte disse kurser gennem vikarbureauet, og i 2009 udvidede jeg med "Kickstart dig selv og din virksomhed", hvor de 12 moduler blev tilpasset iværksættere og virksomhedsejere".

 

På grund af stor travlhed i vikarbureauet, fik Vibeke Nørly først i efteråret 2010 tid til at gå videre med InspiMotion, hvor hun genoptog Kickstart kurserne.

 

I juni 2011 solgte Vibeke og hendes mand Jesper Nørly Dania Vikar & Rekruttering til Assistance Personaleservice A/S, og hun kunne herefter fokusere på InspiMotion.

Vibeke fandt de skønneste lokaler på Peder Skrams Gade 11, 1054 København K, hvor der både er kursuslokaler, mødelokaler, samtalelokale/behandlerrum, samt kontorer, køkkenfaciliteter, mm.

 

"Lokalerne bruger vi naturligvis selv til vores kursusforløb, m.v., og så lejer vi gerne ud, når vi ikke selv har arrangementer," fortæller Vibeke. Du kan se billeder her.

"Det er mit håb, at InspiMotion kan skabe grobund for vækst af eksisterende virksomheder, afsæt for nystartede virksomheder, samt inspirationskilde til ny energi og personlig gennemslagskraft for alle kursister, mødedeltagere, mfl.," udtaler Vibeke Nørly.

I sommeren 2012 skrev Vibeke Nørly sin første bog "Indtag chefstolen i DIT LIV - Boost dig selv og din familie i sommerferien - en personlig guide". Hun valgte derfor at oprette sit eget forlag og at udgive bogen selv. Der gik nemlig kun gik 17 dage fra hun fik idéen til bogen, til den var trykt og afleveret til salg i de første butikker. Selv bogfest nåede hun at invitere til og afholde på udgivelsesdagen.

Du kan læse meget mere om forlaget, InspiMotion Publishers, og de øvrige bøger, som Vibeke Nørly efterfølgende har udgivet.

I foråret 2013 blev vi godkendt til at udbyde akademi uddannelser i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest. Du kan læse meget mere om disse uddannelser under InspiMotion Academy.

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

Vil du vide mere?