Om

Om InspiMotion!

Vores primære fokus er virksomhedsledere og selvstændige - såvel iværksættere som erfarne virksomhedsejere - men også ansatte, ledige og sygemeldte, sagsbehandlere og andre vil kunne finde ny inspiration her.

Krise skaber udvikling, og efter en lang periode med udfordringer skabt af finanskrisen er det nu tid til at få gang i væksten igen.

Der er vendt op og ned på det hele. Markedet ser helt anderledes ud nu og det betyder at vi alle er nødt til at agere på nye måder, hvis vi vil have del i opsvinget, når det kommer.

Det stiller store krav til dig som virksomhedsleder, -ejer eller iværksætter! Og det stiller store krav til dig som ansat medarbejder, til dig som er ledig eller sygemeldt, der søger efter drømmejobbet eller blot at komme tilbage som aktiv på arbejdsmarkedet.

 

Det er her vi kommer ind i billedet!

 

 

Få ny energi og personlig gennemslagskraft!

Glad kursist hopper i trampolin i en pause

under kurset "Kickstart dig selv!"

 

 

 

 

 

 

 

Vi har skabt et unikt udviklingsforløb målrettet dig, der er klar til forandringer og til at skabe din nye fremtid! Du er omdrejningspunktet og alle de redskaber vi giver dig, kan du straks bruge i din dagligdag.

Tempoet på arbejdsmarkedet er meget højt og udviklingen går forrygende hurtigt, samtidig med at grænserne mellem arbejde, fritid og familieliv udviskes mere og mere.

Det er derfor vigtigt at du er i balance, så du kan træffe de rigtige valg.

Det kan vi hjælpe dig med!

 

Vores uddannelser, kurser, workshops, foredrag, m.m. har alle dette som omdrejningspunkt.

Tag en rundtur her på siderne, meld dig til en af vores workshops, tag på kursus eller oplev et af vores foredrag. Du kan vælge at få rådgivning om din karriere eller virksomhed. Du kan også læse en af de bøger, som vi udgiver i InspiMotion Publishers.

Endelig udlejer vi nogle af vores dejlige lokaler fra timebasis til fast månedlig leje. Du kan læse meget mere og se billeder af såvel kontorer, som mødelokaler og kursuslokaler.

Der er masser af muligheder - valget er dit!

 

Velkommen til InspiMotion

 

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion

Vil du vide mere?