Indhold og opbygning

NY ENERGI og personlig gennemslagskraft!

 

Et unikt udviklingsforløb målrettet voldsramte kvinder

 

Undervisningen er tilrettelagt med en god blanding af teori og praktik, individuelle sessions og opgaver, gruppearbejde og plenumundervisning.

 

"Brain Food" og sund kost er en del af konceptet, ligesom alle deltagere dagligt kommer ud at gå en tur, imens I drøfter et givent emne.

Du arbejder hele tiden med udgangspunkt i din egen personlige situation via kursusmaterialer, øvelser, m.m.

 

Du får også en Person Profil Analyse med personlig tilbagemelding - 2 timer i starten af kurset og 2 timer i slutningen af kurset, personlig sparring undervejs, m.m.

 

Derudover får du tilbudt en styling session og et afsluttende portrætfoto, som afspejler din fornyede energi og gennemslagskraft. Det kan du bruge til CV/ansøgning, og i lige så høj grad, som et synligt resultat for dig selv på hvor langt du er nået.

 

 

Gode vaner og en ny hverdag

Det er vigtigt at du kan fastholde dine nye vaner og en bedre hverdag. Derfor vil vi også tilbyde et opfølgningsforløb, hvor du efter behov løbende kan få en "Kickstart" og ikke mindst personlig sparring.

 

Det vil foregå ved faste fællesmøder, som du kan deltage i, hvor vi giver et fagligt input, som bygger ovenpå kursusforløbet. Der vil også være tid til en ”siden sidst runde”, hvor vi kan vende forskellige problemstillinger, I har mødt i jeres hverdag. Her kan du få feedback fra såvel os som de øvrige deltagere, hvilket tillige styrker jeres netværk.

 

Individuel coaching

 

Derudover vil vi tilbyde individuelle coachingsamtaler efter behov. Vi forestiller os 1-2 coachingsessions om ugen i starten, og derefter mindre efterhånden som du er klar til det.

 

Dermed bliver du også på den lange bane fastholdt i dine fremskridt.

 

Du får mulighed for de løbende coachingsamtaler, uanset om du er kommet i job eller ej, så vi også kan støtte dig, hvis der skulle opstå udfordringer i forbindelse med din tilbagevenden til arbejdslivet.

 

På denne måde kan vi bedst muligt tilsikre at du fastholder de resultater du har opnået til gavn for ikke bare dig selv, men i lige så høj grad for dine børn, hvis du har nogen.

 

Vi forventer at kursusforløbet vil give hele familien et bedre ståsted og afsæt for fremtiden.

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion