Kursister

Referencer

 

Hvad siger kursisterne selv?

 

 

Kickstart dig selv og din virksomhed

 

Evy Sampson, Sundhedsinspirator

www.evysampson.dk

 

Jeg synes, at det har været et spændende forløb. De sidste 12 uger har rykket mig fra at tænke: “Hvem er jeg?”, sådan rent arbejdsmæssigt, til at nå frem til mere styrke og selvsikkerhed i forbindelse med, hvad jeg skal.

 

Det har været intenst, og jeg har fået en masse brugbare redskaber. Jeg har fået en hel masse at vide, så jeg føler virkelig, at jeg er kommet langt, og at det har været brugbart.

Jeg kan se meget klart nu, og jeg kan mærke at jeg er på god kurs, så jeg føler virkelig, at der er sket noget. Jeg rykker mig, og det har været super godt!

Bibbi Bryld, AbMano

www.abmano.dk

Det her kursus har været rigtig godt. Det har været meget skelsættende for mig. Der har været ting, som jeg kendte til i forvejen, men som det har været godt at få rusket op i.

Og netop fordi jeg har været i nogle overvejelser om, hvad jeg skulle gøre fremover, så har det været rigtig godt at få klarlagt det og finde ud af, hvilken vej jeg skal vælge fremadrettet.

 

Det er selvfølgelig en længerevarende proces, men jeg er i hvert fald godt på vej, og jeg ved nu, hvordan jeg skal holde mit fokus fremover.

 

Kickie Gosvig, Gosvig Design Copenhagen

www.gosvigdesign.com

Jeg takker dig meget for dette kursus, som jeg har været meget glad for.

Det har vist mig nogle veje til at komme videre. bla. på nye områder, som jeg ikke var klar over.

Jeg har fået nogle brugbare direktioner.

Meget varieret kursus, som har givet overskud og glæde!

Jeg har strammet op, og så vil jeg takke dig for dit positive sind og din meget varme personlighed, som har været et stort plus her på kurset.

Maria Heding, Adoptivbarn.dk

Jeg har meldt mig til det her forløb for at få noget ud af det.

Det har været knaldgodt, og det kan godt anbefales. Jeg har virkelig rykket mig, og jeg har fået mange brugbare redskaber.

 

Jeg elsker det drive jeg har, når jeg har været hos dig!

Du er guld værd!

Du skal vide, at jeg er super taknemmelig for at have været på dit kursus!

 

Kaya Züleyha, Hånd om familien

www.haandomfamilien.dk

Tusind tak for sådan et fantastisk mulighed til at deltage i kurset.

Jeg føler, at jeg virkelig har rykket mig og har fået mange redskaber til hvordan jeg kan bygge videre på min virksomhed.

Jeg har lært at når man virkelig vil og gør noget for sine drømme kan man også opfylde dem.

Man skal have en ordentlig selvtillid og selvværd + professionelle folk omkring sig og sige - jeg vil - jeg kan - jeg skal, som Vibeke Nørly har lært mig.

 

 

Randi Schumann, PsykologTeam

www.psykologteam.dk

 

Randi Schumann har i 12 år haft selvstændig praksis som psykolog, www.psykologteam.dk. Hun har en god kundebase, og har gennem årene udviklet sin forretning løbende.

Senest er hun blevet ekspert i diverse medier omkring parforhold, hvordan man som single kan finde den rigtige, mm.

Alligevel havde Randi lyst til at forny sig selv og sin virksomhed og deltog derfor på et "Kickstart dig selv og din virksomhed" weekendkursus.

"Det var en øjenåbner at få sat fokus på min virksomhed, min hjemmeside og brochurer, mm. Jeg har nu strammet op på min kommunikation og markedsføring hele vejen rundet."

"Faktisk gav kurset så meget inspiration, at jeg opfandt et helt nyt koncept med rigtig stort potentiale i. Det er jeg allerede nu i gang med at udvikle og markedsføre!"

 

Susan Utzon, Confetti Advertising

www.confetti.dk

Kurset ”Kick start din virksomhed” har sparket vores nye projekt i gang et halvt år tidligere end forventet, da vi fik effektive værktøjer til at realisere vores planer og dokumentation til at få banken med på projektet.

 

Man får kigget på sig selv og sin virksomhed fra oven og får derved overblik og kan derefter justere businessplan,

branding og præsentationsteknik.

Man bliver videofilmet, mens man bliver coachet i at præsentere sit firma og produkt, og mange aspekter bliver vendt og drejet.

 

Vibeke Nørly guider dig gennem kurset med en unik energi og engagement man sjældent ser.

 

Det er det absolut bedste kursus jeg nogensinde har været på og hvis jeg var lidt skeptisk ved at bruge 25.000 kr. på kurset inden, så vil jeg råde alle der trænger til at få nye øjne på sig selv og deres firma til at tilmelde sig med det samme.

Pengene kommer hjem igen mange gange, og det starter altså i ugen efter kurset … da du har så meget mere energi og optimerede værktøjer til at drive din virksomhed med.

Kickstart dig selv og dit arbejdsliv

 

 

Kære Vibeke

Tak for det absolut glimrende kursus, som gav masser af Go' Energi.

Det har været en fornøjelse at lære dig at kende, og jeg vil fremover huske/benytte mig af de mange gode råd & tips jeg har fået.

Kærlig hilsen

Elise

Copyright (C) 2008 - 2014 InspiMotion